За разликата във възрастта между влюбените двойки е изписано много. Но може

...
За разликата във възрастта между влюбените двойки е изписано много. Но може
Коментари Харесай

50-годишна дама и 22-годишният й приятел са женени от пет години, но все още хващат коси погледи

За разликата във възрастта между влюбените двойки е изписано доста. Но може ли някой да разбере какво в действителност кара две самотни души? В последна сметка нещо ги събра и не им разреши да се поддадат на злословия. И това е повече от задоволително в такива истории.

ЗА РАЗЛИКАТА ВЪВ ВЪЗРАСТТА

Дмитрий и Соня се срещнаха в университета. „ Обичайната история “ – ще каже някой. Но не правете толкоз прибързани изводи. В последна сметка двойката не беше съученик и съученичка. София Николаевна преподава философия в университета на Дима. Мъжът първо си помислил, че дамата също учи, тъй като изглеждала доста млада.

Но се оказало, че е малко по-различно. София имала шанс както с генетиката , по този начин и с първия си брачен партньор. Той бил богат човек и не жалел пари за жена си. Той й разреши да живее за лично наслаждение и споделяше, че няма потребност да работи. Но Соня настоя да получи обичайно обучение и да остане да преподава в родния си университет.

И наподобява, че животът на двойката продължи както нормално, до момента в който брачният партньор на София ненадейно умря. Успешен предприемач в бурните години беше отстранен от съперници. Дамата трябваше да поеме юздите на бизнеса в свои ръце. Соня към момента считала, че същинско знамение й е помогнало да оцелее. Колкото и да й беше мъчно, тя се опита да се задържи в името на обичания си брачен партньор.

Нова романтика

Просто по този начин се случи, че двойката Соня и Кирил нямаха време да имат деца. Соня имаше малко другари. Трудно е да се откри човек, който да не завижда на благосъстоянието на някой различен. И даже когато София овдовя прибързано, имаше хора, които се радваха на това.

Но момичето продължи да живее. Намери добър управител за бизнеса на брачна половинка си, който да контролираше работата на чиновниците. Самата тя продължи да учи, с цел да отбрани идващите научни степени. Философията беше втората обич на нещастната София. Жизненият удар стана толкова неочакван за нея, че тя изцяло не помни за себе си в продължение на доста години.

Това продължи тъкмо досега, в който тя срещна Дима. Усмихнат и разговорлив, той я обърка със студентка. „ Научи ли ме към този момент, красиво момиче? “ – подмятна радостно Дима, когато за първи път видя Соня в публиката. В този миг тя усети, че в душата й се надига някаква от дълго време забравена топлота.

Увереност и грижа

Двойката стартира да се среща скрито. Дима показа признаци на внимание и Соня не можа да му откаже. Не можеше да повярва, че този благ и постоянно ухилен юноша може да й навреди. Основното е, че никой не знае. София се плашеше до гибел от този факт. Какво ще стане, в случай че управлението на университета разбере за такъв бурен роман ? Където учителят е по-стар от ученика с няколко десетилетия.

Само, че неприятностите въобще не идват от университета, а от някогашната другарка на Дима. Знойната брюнетка Анджелина не можеше да повярва, че младежът се среща със София. Упоритата някогашна даде публичност на романтиката на двойката и в действителност провежда преследването на Соня в мрежата. Същата вечер, когато всичко стана известно, Дима за първи път видя София да плаче.

За разликата във възрастта

Въпреки това, колкото и да бушуваше обществото, университетът не уволни толкоз скъп учител. И Дима не беше изключен. Да, разликата във възрастта на двойката е огромна. Но вече всички възрастни и могат независимо да ръководят живота си. И Дима и Соня, наподобява, имаха усет. Те не само узакониха връзката , само че към този момент пет години са щастливо женени.

Роднините на Дима и някогашната му, несъмнено, изначало я осъждаха и се тръшкаха. Те не можеха да повярват, че Соня ще бъде почтена брачна половинка. „

Но допустимо ли е да разделим тези, които са дадени един на различен от небето? И колкото и да се приказва за разликата във възрастта, Дима и Соня ще бъдат дружно. Защото са щастливи. Защото желаят да изградят общо бъдеще. Несъмнено е мъчно за такива двойки. Това обаче единствено потвърждава какъв брой мощни са възприятията им. Бих желала откровено да пожелая на влюбените благополучие.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР